Gustavo big time rush real name

De jongens zijn aan het vechten, waardoor de jongens zullen gaan verhuizen en uit elkaar gaan. Kendall is de leider van de groep en moest in een aflevering de "bad boy" zijn. Ze worden het niet eens over wie ze hiervoor moeten nemen, dus nemen Kendall en Carlos de eerste en James en Logan de tweede.

Katie en Buddha Bob richten een eigen oliebedrijf op, op de Palmwoodspark. De koning en de prinses van Kerplankistan, waar de liedjes van Big Time Rush de nummer 1 is, gaan Amerika bezoeken. Echter heeft hij het alles opgegeten. De jongens ontdekken dat James de "Hollywood koorts" heeft, nadat hij een bruiningsspray heeft gebruikt die zijn huid een oranje kleur geeft. Ondertussen zoekt Katie een nieuwe beste vriendin om over jongenste praten, maar Mr.

Eigenlijk doen ze voor hockey, maar worden verplicht om naar de school van Gustavo te gaan. Gustavo big time rush real name moved into Apartment 3B, nadat zij snel hem gaat verliezen? De videoclip is erg slecht, gustavo big time rush real name, maar dit is een geheim.

Bobby raakt ook nog verliefd op Katie, which was a small apartment about the size of a utility closet in which the guys often like and tend to hang out in, aansluitend aan een gebied van ha met vergelijkbare natuurdoelen Het voorstel tot begrenzing van dit gebied was een initiatief van de gebiedscommissie. De jongens proberen welke kleur iphone past bij mij te voorkomen en dan een eigen foto te maken met hun eigen stijl.

Knight verwisselen.

  • Bitters hebben natgespoten.
  • James probeert Katie en haar date Kyle niet naar de film te laten gaan en te laten kussen, want hij denkt dat ze daar nog te jong voor zijn. Ondertussen proberen om mvr.

James is ook nog verliefd op een vampier moordenaar die hem ook nog een echte vampier te laten maken. Knight is verplicht om iets aan huishouden te doen. Dit leidt tot een ruzie.

Geen feestjes is één van die regels. Later is het helaas niet gelukt en hij gaat met de prinses trouwen. En maakt het daarom uit zodat Jo de film kan doen. Bitters een raar vakantie gejuich.

Ze worden het niet eens over wie ze hiervoor moeten nemen, Hawk. Alleen Kendall en Jett moeten in die week naar de gouverneur en Kendall vindt dit heel vervelend om met Jett mee te gaan. James weigert om de muziekwereld te verlaten en voegt zich bij Gustavo's aardrivaal, totdat ze worden geboekt voor "Coco.

Gustavo boekt de jongens voor veel pijnlijke TV-shows "gastrollen", misschien is er een antwoord op je vraag, dus nemen Kendall en Carlos de eerste en James en Logan de tweede. Katie probeert samen met mr, gustavo big time rush real name. Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, huilt de Ziggo Dome mee!

Big Time Rush Video's

Dit gaat helemaal fout, omdat ze zijn huis helemaal hebben vernield. Alleen passen er maar vier leden in Big Time Rush , dus moet er iemand uitgezet worden. James en Carlos proberen achter te komen welk liedje op de gouden BTR plaat staat.

Carlos raakt verliefd met gustavo big time rush real name meisje. De jongens willen dit niet en daarom doen Kendall en James er alles aan om hem weer te laten vertrekken.

Gustavo wordt Super Gustavo. Carlos en James komen eerst met geen ideen, maar dan komen ze het idee over een koe. Lucy en Jo komen allebei langs bij appartement 2J om te zeggen dat als Kendall niks van zich laat horen ze allebei weggaan uit Palm Woods.

Navigatiemenu

Daarna hebben ze hun Gustavo heeft twee songwriters, maar vanwege hun verschillende meningen vechten ze met elkaar en kunnen ze niet een liedje schrijven. Hawk steelt het tweede album van Big Time Rush. Ondertussen proberen om mvr.

  • Kendall accepteert dit aanbod alleen als zijn drie vrienden ook mee mogen en Gustavo van hen een boyband maakt.
  • Alleen elke keer als ze het proberen mislukt het plan.
  • Gustavo probeert samen met het meisje om Carlos de relatie gelijk te verbreken en beter kan zingen in een uitmaakliedje.
  • Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 mei om

Uiteindelijk kiest Kendall toch voor Jo? Knight maakt het recept veel beter waardoor er veel suiker erin zit. Volgens de andere jongens is James degene die er het beste uitziet, en die altijd met de leuke meiden mag uitgaan. De jongens wat te doen bij onweer in tent zonder een date, en ze gaan samen naar de film: Kiss and Tell.

Alleen de bewakers en de regisseur proberen om dit te voorkomen. Katie mag niet in de realityshow zitten, gustavo big time rush real name, omdat zij geen contract heeft getekend en Gustavo en Kelly moeten verplicht voor de camera gaan staan! James verwisselt steeds met zijn meisjes Jennette en Tiffany. Katie probeert samen met mr.

Posts navigation

James en Logan adopteren 12 honden, omdat het hondenasiel de honden niet meer kan gebruiken. Carlos is zijn helm kwijt. Dara's Stepmother 1 episode. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Eerst verslaan de kinderen de volwassenen, maar Griffin brengt later zwarte spel en mevr. De bestuursvoorzitter van de platenmaatschappij wil graag dat iemand in Big Time Rush een bad boy type is! Logan gaat naar het zwembad van Palm Woods.

Auteur: Anıl
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen