Met de autotrein naar italie

Je kan wel nog met de autoslaaptrein naar Innsbruck. File naar trein in Italie zorgde voorspannend. Bespaar tot meer dan 1.

We volgden andere reizigers met ogenschijnlijk meer ervaring. Op de terugweg wel wat pech gehad met airco, maar al bij al een mooie voor herhaling vatbare reis alternatief. Slaapplaats autoslaaptrein ©Treinreiswinkel. Gastvrij personeel in de trein en de mogelijkheid om te eten en uit de restauratie te bestellen. Zelfs zonder voertuig kun je meetreinen naar Alessandria of Livorno.

De treinen reden op tijd en waren schoon. Dat kan met de Autoslaaptrein Oostenrijk. Reisbegeleiding was bijzonder vriendelijk en efficint. Meer handige auto slaap treinen.

Trein vertrok 3 uur later?

Johan Teunissen Vrienden.
  • Op vakantie met de autoslaaptrein?
  • Wilhelmus Van der Sm Met partner.

Beleef Toscane op zijn best

Mocht er enige verandering in de situatie komen, dan melden we dit uiteraard. Naast de autoslaaptrein heb je ook de Alpen Expres en de Ski-Trein. De overdracht in Verona verliep vlekkeloos. Het wachten pal in de zon voordat de auto op de rijtuigen konden was te lang.

Albert Wolters Met partner. In rijdt de lees meer ….

  • Uitgerust op wintersport.
  • Autoslaaptrein   Düsseldorf  — Verona.

Zeer ontspannen - en ook wat dure - manier om de vakantie in Italie te beginnen. Alle voordelen vind je op de voordelen pagina. Dat scheelt een hoop gesjouw met koffers. Geert Fam. Voor de slaapplaatsen geldt er geen kinderkorting.

Autotrein naar Italië

Op vakantie met de autoslaaptrein? Op de bestemmingen pagina vind je een compleet overzicht van alle bestemmingen binnen Europa, voorzien van data, actuele vertrektijden, voertuiginformatie, prijzen en aanbiedingen. Italië is prachtig, eerste keer met de trein, zeker voor herhaling vatbaar.

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Meer weten over treinreizen? We waren best wat tijd kwijt met in- en uitchecken, die hapjes en drankjes verkoopt en natuurlijk kan helpen bij vragen of verzoeken. Teleurstellend is dat het avondeten niet meer met de autotrein naar italie de prijs zit inbegrepen zoals vorige jaren. Alle voordelen vind je op de voordelen pagina. In elke wagon is een nederlandstalige steward aanwezig, verder eigenlijk geen versvoer.

Directe verbindingen en andere voordelen

Volgende keer nog eerder richting Verona. Ook missen wij nog steeds een douche aan boord zoals bij DB. Er worden twee zittingen aangeboden, om uur en uur.

Heerlijk gegeten in het restaurant gedeelte was gezellig ingericht. Livorno : de Treinreiswinkel rijdt ook een autoslaaptrein naar Livorno in Itali. Dirk Bollen Vrienden. De overdracht in Verona verliep vlekkeloos. Voor de 4e keer met de autoslaaptrein, helaas niet meer vanuit DenBosch. De bezetting is maximaal drie personen per coup, met de autotrein naar italie. Als prettig ervaren, nu alleen een zeer basis ontbijt, ik zou er niet aan moeten denken om in die kleine ruimte met 3 personen de nacht door te brengen.

2x per week Italiaanse inspiratie

Diner was uitstekend in een gezellige setting met zeer attent personeel. Nog meer tevreden over de behulpzaamheid en oprecht betrokkenheid van het treinpersoneel naar ons toe, na een vervelend incident , wat zich in de nacht had afgespeeld. Wat opmerkelijk opviel is het personeel en stewards ze waren heel vriendelijk en gedienstig één nadeeltje na het slapen hadden ik en mijn partner rode uitslag op ,ik op mijn voet "ik sliep met lange pyjama , mijn echtgenote , haar ganse been ,"sliep met korte pyjama" vermoedelijk waren de dekens behandeld of gewassen met een bepaald product.

Alleen tussen Dsseldorf en Itali rijden er nog autoslaaptreinen. Bagae van auto's blijft erin, maar fietstassen moeten eraf Inchecken meteen om Urlaubs Express andere vervoerder claimde inmiddels de slots.

Auteur: Rieuwert
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen