Tekst op hout maken met gesso

Aangezien ik altijd wel iets aan het maken ben had ik alle benodigdheden al in huis. Je kunt het beste kiezen voor houtsoorten die van nature al wat zachter zijn.

Op het etiket van die Crea Podge staat dat het een watergedragen lijm én vernis is. Het vergt wel enige oefening maar het resultaat is heel leuk en het enige dat je nodig hebt is:. Wat voor hout gebruik je? Bedankt voor het leuke filmpje en de goede tips. Het moet eigenlijk wel aan de printer liggen, als ik het zo hoor..

Je kan dit voor enorm veel projecten gebruiken.

Ik wil het ook gaan uitproberen Graag hoor ik van je. Staat ook bij de canvassen. Dat het aan mijn printer ligt. Print in spiegelbeeld uitgeprint. Bij een laserprinter wordt er tijdens het printen zwart of gekleurd poeder toner aan het papier vastgehecht. Probeer het eens met een laserprinter.

Graag tips want ben ten einde raad.

Login om te reageren. Echter is het wel mislukt…. Vervolgens smeer je het gehele plankje in met modpodge. Welk soort hout gebruik je? Gel medium is ook te krijgen bij de action onder de naam acryl varnish van Van Bleiswijck. Dit doe je door een theedoek goed nat te maken en hier mee over het papier te wrijven.

Door mijn website te gebruiken geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Ik heb het meerdere malen geprobeerd en het blijft mislukken. Hoor het graag.

Zijn er tips om dit te voorkomen. Load More. Is het gewoon A 4 formaat.

Letters op hout maken

Ik heb het meerdere malen geprobeerd en het blijft mislukken. Enorm leuk wat jij allemaal wel niet doet. Maar ik ben wel benieuwd of het goed werkt!

Dus de foto verplaatsen en afdrukken in het hout. Dit kan gewoon een restje latex muurverf, zodat het hout niet al teveel door de foto heen schijnt. Zou dit het probleem kunnen zijn? Daarbij moet je beseffen dat het geen kwaliteit zal worden als een gewone foto. Je mag best wel rijkelijk hiermee smeren. Ik probeer altijd licht mooi hout uit te zoeken, acrylverf of Gesso zijn, tekst op hout maken met gesso.

Reader Interactions

En als dat zo is welke printer raad je dan aan. Had niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Niets van deze website mag zonder toestemming worden overgenomen.

Enig idee?

Doe ik iets verkeerd vast wel, dit kan, of wat ik fout doe. Maar kun je er dan ook met een laagje verf of stift overheen als je de foto gedrukt hebt. Moet ik dan nog ergens anders rekening mee houden.

Tekst op hout maken met gesso ik de foto verwijderd heb, zie ik een hele witte waas…. Je hebt hebt over ingekleurde kleurplaten? Misschien leuk alternatief voor uitvergrotingen op canvas. Ja, waardeert.

Primary Sidebar

Ik hoop dat ik met dit artikel nog wat meer duidelijkheid heb kunnen gegeven! Helaas is daar geen oplossing voor. Door het vernissen worden de kleuren ook heel mooi helder. Dat is een stuk goedkoper dan bij Pipoos bijv.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Hey Donna. Ik wil dit zeker gaan proberen.

Auteur: Alan
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen