Topes de collantes cuba hotel los helechos

Casa Museo Del Cafe. Several hiking trails begin within a stone's throw of the hotel.

Twee nachten lang genoeg. Locatie Volledige weergave. Inchecken: vanaf uur Uitchecken: tot uur. Verschillende paden nabij het hotel bieden onmiddellijk toegang tot de verscheidenheid aan lokale flora en fauna, maar er zijn ook interessant trails voor alle niveaus hikers. Esperamos contar con su visita nuevamente.

Hotels op een plattegrond. Het etablissement ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. Hotel Los Helechos. Overdag en 's avonds wordt er een animatieprogramma aangeboden.

We waren hier een nacht op excursie.

  • Het etablissement bevindt zich op meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn.
  • Vanaf de binnenkomst is er een enorme trap naar beneden een door de regen ook erg glad! De badkamer is echter niet om naar huis te schrijven.

Los Helechos

Kinderen tussen 2 en 11 jaar die een kamer delen met 1 volwassene dienen als volwassene te worden geboekt. Een aantal van onze groep heeft ook krampen en diaree gekregen. Zwembad zijn wij niet in geweest, dus daar kunnen we niet over oordelen,.

De kamers zijn ook ingericht met kingsize bedden, tweepersoonsbedden en twee eenpersoonsbedden. Montevideo, Uruguay 6 bijdragen. Geselecteerd Selecteer.

Inchecken - - - - -? Geen alternatief in de buurt. Topes de Collantes. Modern gebouw? Ongelooflijk dat een reisorganisatie zoiets aanbiedt, doorreis best off cuba ….

Het unieke, koele klimaat hier en de natuurlijke pracht van het gebied stimuleren wandeltochten op verschillende niveaus?

Kamers en Prijzen

Kamers hadden een geurtje , stof is daar blijkbaar normaal. Het eten is vreselijk. De badkamer zeer klein en er was jammer genoeg geen toiletpapier maar na meerdere malen herhalen kwamen ze wel een rolletje brengen.

Geen alternatief in de buurt. Claim uw vermelding! U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie ontvangen   klikt u hier. Less text! Taxi bureau.

Belangrijke informatie

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Betalings- en annuleringsbeleid Zodra u voor uw reservering hebt betaald, zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing: Er gelden speciale annuleringstermijnen bij reserveringen voor verblijf tussen 22 december en 4 januari.

Alles is klam. Hotel Los Helechos is a complex of 3 buildings; the lobby of the 3 star hotel Los Helechos has osier reed and natural fiber furniture.

Volg ons op. Ik heb daar koekjes gegeten en water gedronken meer niet. Gasten kunnen trainen in een sportschool. Kabel televisie. De bungalows zijn ruim en goed onderhouden. Hotels op een plattegrond. Het hotel ligt een beetje afgelegen.

Welke mini trip kies jij?

Topes de Collantes. Best gezellig. Kinder bad. Openbare wifi.

Jammer dat het erg regende dus we hebben niet echt kunnen rondkijken. Waardering van reizigers. Help Neem contact met ons op Klantenservicecentrum.

Kabel televisie.

Auteur: Francien
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen