Dingen om te doen in de zomer

Laat lichtjes drijven op het water Bezoek een tropisch zwemparadijs Heb je toch nog een beetje zomergevoel als het buiten regent…. Zowel leuk voor ouders als voor kinderen.

Begrijp me niet verkeerd, aan Liesellove wordt veel tijd gespendeerd met alle plezier. Oeh die summerbucketlist is leuk, wat voor soort dingen zouden daar op staan bij jou? Dat heerlijke gevoel wanneer je dit gedaan hebt… Ga alvast creatief aan de slag met je nieuwe agenda! Artikelen van Pure V lezen We moesten deze natuurlijk opnemen in deze lijst. Nieuwe kledingsetjes samenstellen 3.

Maak zomerlichtjes van lege potten Een skelterrace organiseren. Begin aan een nieuwe serie Met Sidereel kun je heel handig bijhouden welke afleveringen je gekeken hebt en een account aanmaken is helemaal gratis. Maak een bucketlist Wat wil je cht allemaal doen het aankomende jaar, of voordat je dood gaat.

Let me know.

Nieuwe smoothie combinaties uitproberen 5. Daarom hier een lijst van dertig dingen om te doen, zodat je je deze zomer af en toe nog nuttig kunt maken.

Leren borduren En als je je echt heel erg verveelt: YuSt juli 26, In ieder geval verveel ik mij ook nooit en ik denk dat een dagje zee er wel in zit. Wie de fuck gaat er nou de auto van zijn oudere stofzuigen? Ga naar de kapper. Er zijn genoeg mensen waarbij je kan gaan logeren.

Is er een buitenbad in de buurt. Lees boeken en tijdschriften Zeker weten dat je je geen moment verveelt. Tip: er zijn diverse apps om de afstand die je aflegt bij te houden, denk bijvoorbeeld aan Runtastic. Ik ga proberen zoveel mogelijk te doen deze vakantie. Heey allemaal.

Dingen die je kan doen wanneer het tropisch warm is buiten

Neem één groot vel papier en maak met ongeveer 3 vriendjes een mega tekening. De trampoline showtuin bezoeken. Ik geniet er nu al zo van!

Zoek op internet naar informatie over evenementen, uitstapjes en restaurants rondom de plaats waar jij op vakantie gaat. Marshmallows roosteren boven een kampvuur Of boven een kaars als je geen plek voor een kampvuur of vuurkorf tot je beschikking hebt. Door NiallThePooh Zondag 15 juni om Leer garnalen pellen. Maak recycle plantenbakken De vakantie is immers om bij te komen van een druk schooljaar.

Leuke dingen om te doen met mooi weer

Leer surfen Super tof om te doen en je hebt gelijk een goede reden om de hele dag op het strand door te brengen. Haha bekende irritatie! Lisanne Leeft. Spelletjes middag organiseren. Ik werk de hele zomer, op twee weken na, dus heb niet echt tijd om me te vervelen.

Je reageert onder je WordPress. Wat zijn jouw plannen voor de zomer? Een avondje stappen Kun je gelijk dat nieuwe kapsel showen aan je vrienden. Wauw, wat een werk om dit allemaal te bedenken.

Wie de fuck gaat er nou de auto van zijn oudere stofzuigen. Er staat toch ook bovenaan dat er ook rotklusjes tussen zitten. Je hebt altijd wat aan je artikelen heel leukk!.

70 dingen om te doen in de zomer

Maak een groepsapp met allemaal random contacten, bijvoorbeeld met je vader, een paar vrienden, je achternicht en je lerares Duits. Ik hoop dat je al een fantastische zomer hebt, want dit seizoen is er om fijne herinneringen te maken natuurlijk.

Een nieuw iemand ontmoeten. Zelf limonade maken.

Je bent echt een topwijf met het hart op de goede plaats, ly forever x je bff. Loop een blotevoetenpad. In onze blogpost vind je handige tips om met de hele buurt een spannende skelterrace te organiseren.

Auteur: Davide
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen