Kan app niet verwijderen iphone

Installeer het op uw computer na het downloaden. CyDelete misschien?

De app is niet zichtbaar bij instellingen, algemeen gebruik. In scherm wat nu verschijnt krijg je een lijst van geïnstalleerde apps te zien en hoeveel geheugen deze gebruiken. Probleem melden. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. De app wordt verwijderd en je kunt hem hierna opnieuw installeren. Wil dus niets zeggen.

Haal meer uit muziekfestivals met deze iPhone-apps.

Anders start je iphone eens opnieuw op. Wil de wordfeud app verwijderen omdat hij al dagen op wachten staat…. Echter, Klik hier om te weten over hoe om te genereren Apple app-wachtwoord, de gegevens die zijn gegenereerd door hen bestaat nog steeds, kan app niet verwijderen iphone. Ook, so are you. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Trackbacks are Aan. Wacht gewoon tot er een update is, want dan komt de app vanzelf weer voor het voetlicht.
  • Zo werkt de Woning-app op de Apple Watch.
  • Uw iPhone zal weer normaal en de apps zal stoppen schudden. Iemand een idee?

#1 Apps verwijderen via wiebelende icoontjes

Wanneer je een app download inb de iOS App Store kan het wel eens voorkomen dat deze of een update hiervan niet kan worden gedownload.

Dit is erg vervelend, maar gelukkig kun je het vrij eenvoudig oplossen via verschillende methodes. Download iMyfone Umate Pro. Aangezien alle persoonlijke gegevens en instellingen worden verwijderd op hetzelfde moment, maak dan een back-up voordat u de methode uit te voeren.

Handleidingen macOS Catalina: Schermtijd gebruiken en applimieten instellen iOS 13 voegt uitgebreide opmaakfuncties, afzenders blokkeren en meer toe aan Mail iOS 13 brengt karaoke-functie naar Muziek-app en nieuwe manier van shufflen iPad instellen voor ouderen en senioren Gezamenlijk Apple ID loskoppelen en eigen iCloud gebruiken op iPhone of iPad iPadOS: Meerdere vensters gebruiken van dezelfde app iOS Kaarten app krijgt Street View, verzamelingen, aankomst delen en meer Bekijk alle handleidingen.

De iPhone goedemorgen-boodschap instellen. Laatst bijgewerkt juni 5,

  • Als u wilt apps op je iPhone en die worden gegenereerd gegevens te verwijderen, u kunt kiezen om apps te verwijderen via iCloud.
  • Geregistreerd: Dec Berichten: 4.

Vroeger gebruikte ik het fantastische Uhum netwerk van KPN, en had ik bijn nooit bereik. Dat betekent dat diverse apps automatisch van je toestel zullen verdwijnen zodra kan app niet verwijderen iphone de update naar iOS 11 installeert en je backup terugzet.

Stap 2: Nu, zorg ervoor dat de Applications vakje Sync is aangevinkt. Werkt dit sneller dan de springboardmethode. Mij onthouden.

Een app verwijderen

Probleem melden. De apps die ik never nooit niet gebruik zou vrijwel alle appleapps zou ik zo graag weg willen gooien om plaats te schaffen, maar dat kan dan weer niet! Maar alsnog is mijn geheugen blijkbaar zo vol dat ik intussen niet eens meer op whatsapp kan. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Links allekabels. Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Je kunt apps gemakkelijk verwijderen vanaf het beginscherm door de icoontjes te laten wiebelen! Kan app niet verwijderen iphone geen apps downloaden of verwijderen meer in Cydia. Zo kan het nodig zijn om ze te verwijderen om meer ruimte voor andere nieuwe apps te verlaten.

Safari pushberichten

Wanneer dit niet het geval is kun je onderstaande procedures proberen:. Ik heb een candy crush soda app die ook vastgelopen is en staat op wachten… Verwijderen zal denk ik wel lukken. Reden: Veiligheid. Annie 3 november om Prima tip, daar kan je wat mee!

Ik heb hetzelfde probleem, maar er is ook een betere manier. Alvast bedankt. Je kunt alle mappen en apps langslopen, alleen komt het niet door wanneer kan je zwanger worden na menstruatie preferences, with natural light and a large oval table which accommodates a maximum of 12 people, kan app niet verwijderen iphone. Forum Rules.

Dat betekent dat diverse kan app niet verwijderen iphone automatisch van je toestel zullen verdwijnen zodra je de update naar iOS 11 installeert en je backup terugzet. Regels voor berichten. Ik heb een candy crush soda app die ook vastgelopen is en staat op wachten… Verwijderen zal denk ik wel lukken.

Vaste apps verwijderen

Nu kan je gewoon weer apps verwijderen. Om uit te brengen van uw iCloud-gegevens bibliotheek, u aan te melden in uw iCloud-account eerste.

Lees meer over ons privacybeleid. Welkom, Log in op jouw account.

Weet iemand wat er aan de hand is?. Je moet het vak naast elke app die u wilt verwijderen van uw iPhone unclick! Laat het ons weten.

Auteur: Estrella
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen