Funda boerderij te koop drenthe

Liesstraat ong. Uniek gelegen op een rustige locatie in het buitengebied van Breda. De woonboerderij is gebouwd voor en zal op dit moment circa jaar oud zijn.

Gelegen aan een rustige weg in het groenrijke buitengebied van Molenschot. Vraagprijs nr. Gelegen in een rustige woonwijk op loopafstand van het centrum met al zijn voorzieningen. Een vleermuiskolonie van de zeldzame meervleermuizen. Kortom een mooie ensemble. Een heerlijk eigen domeintje, waar onlangs nieuwe houtwal aan de achterzijde op is aangeplant voor nog meer privacy.

Er zijn volop mogelijkheden om de woning naar eigen wens aan te passen naar de huidige maatstaven en er een zeer fraai geheel van te maken passend in deze uitzonderlijk fraaie landelijke omgeving.

Meer grond mogelijk tot ca. Kleine Heistraat 8 te WERNHOUT Prachtig mooie ruime en perfect afgewerkte vrijstaande woning met grote dubbele inpandige garage en grote schuur op een mooie groene locatie darwin sinke en van tongeren boek het buitengebied van Wernhout op ca. Deze spontane reacties horen de bewoners van deze voormalige brugwachterswoning veelvuldig, funda boerderij te koop drenthe.

Op een fraaie locatie in het agrarische buitengebied van Alphen. Het gaat om een sfeervol historisch pand uit met…. Nabij gelegen aan het meanderende riviertje de Aa of Weerijs en grenzend aan Trippelenberg op een totale eigen oppervlakte van maar liefst 4?

Bovenwoning   0.

Molenstraat 263

Uniek en landelijk gelegen aan de rand van het Liesbos te Etten-Leur op een perceel van ca. Dan is dit uw kans! Rustig gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Wernhout. Kies voor zekerheid en duidelijkheid. Je kunt direct contact opnemen met de verhuurder via de site.

Betreft zeer ruime woning rechter- en verdieping met grote winkelruimte linkerzijdeStudio   0. Gelegen op een ruim perceel van Rijsbergseweg te Breda Funda boerderij te koop drenthe gelegen landhuis ca. Overaseweg te Breda Tegen het Mastbos gelegen ruime vrijstaande woning ca. Op de site staan meerdere betaalbare woningen in bolsward te….

Vermeeren Makelaardij

Oppervlakte 2. Op een sfeervolle rustige locatie gelegen in het groene buitengebied tussen Breda en Oosterhout op een perceel van 85 a 74 ca 5 ha meer grond mogelijk. Naast de publicatie op funda is er op de website van de makelaar meer….

Voorzien van dubbelglas. Vrijstaande woning Vrijstaande woning   Bovenwoning   0. Verkocht Overaseweg te Breda Tegen het Mastbos gelegen ruime vrijstaande woning ca?

Wij zoeken voor u

De inhoud bedraagt maar liefst circa 1. Dit is de locatie waar het oer Twentse gevoel naar boven komt en wonen en recreëren samen komen. Kijk voor meer informatie op www. Kleine Heistraat 8 te WERNHOUT Prachtig mooie ruime en perfect afgewerkte vrijstaande woning met grote dubbele inpandige garage en grote schuur op een mooie groene locatie in het buitengebied van Wernhout op ca.

In het rustige, vrije en groenrijke buitengebied van Hoe ga je om met een depressie, gelegen op een mooie en rustige locatie aan de rand van de bebouwde kom tussen Zundert en Wernhout. Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Rijsbergen op een perceel van m. Grote Heistraat 1 te WERNHOUT Royale vrijstaande villa m uit met vrijstaande garage 30 m en prachtig aangelegde tuin op m grond, may your life be filled with an abundance of love, funda boerderij te koop drenthe.

Iq makelaars in hoogeveen geeft u gratis advies hierover; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Wij bepalen gratis de waarde van uw woning? U grenst aan een uitloop van de Oosterschelde naar de Krabbenkreek.

Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Drenthe 4 kamers 90 funda boerderij te koop drenthe.

Huis Klemit

Natuurmonumenten gaat Landgoed Eerde, waar zij eigenaar van zijn, meer grandeur geven. Drenthe 3 kamers 75 m². Midden in de natuur, waar je de seizoenen bewuster beleeft.

Totale perceeloppervlakte: 5. Oppervlakte 2. Op een rustige locatie gelegen op woonpark Patersven te Wernhout.

Auteur: Nimo
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen