Wandeling rotterdam met gids

Tweede Wereldoorlog stadswandeling Rotterdam. Als u een deel van een Privé- of Aansluit-rondleiding cadeau wilt geven aan iemand, dan maken wij graag een mooie cadeau- of kortingsbon. De beste gidsen van Rotterdam leiden je rond, de stad is gratis!

Deze tour voert langs alle plekken die belangrijk waren in deze periode. En vanaf 26 personen zetten we twee gidsen in. Tijdens deze gezellige havenwandeling bezoekt u zowel de historische Oude Haven als de moderne Leuvehaven. Gratis wandel apps voor Rotterdam. Wandelingen Fietstochten Musea en attracties. Wij staan voor je klaar Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn.

U loopt dan samen met andere bezoekers van de stad. En dat is precies wat we graag doen. Van Nellefabriek. EUR 49 incl btw. Het historische deel n de rest van Delfshaven, van Marconiplein tot Zakkendragershuisje.

  • Wij hebben ze met veel liefde voor onze stad Rotterdam samengesteld.
  • Meer over de Oude Noorden Tour.

Rotterdam Openbare Kunst routes. Gratis wandeltochten in Rotterdam. Viva Espana! Stadswandelingen van Pim van Wel en partner Danja. Er is ruimte voor vragen en dikwijls raken deelnemers in gesprek met elkaar.

  • Tweede Wereldoorlog stadswandeling Rotterdam Het verhaal van Rotterdam horen?
  • Maximaal 4 uur.

Daarom wandeling rotterdam met gids we hier. Je zult Rotterdam echt met andere ogen gaan zien. Met deze Oude Haven Stadswandeling nemen we u mee naar de oudste havens van Rotterdam. Genteresseerd in onze mogelijkheden. Maak kennis met het mooiste stukje historisch Rotterdam: Delfshaven.

Met onze Geschiedenistour tonen we u de rijke en fascinerende geschiedenis van Rotterdam. Het is niet voor niets dat de meeste mensen en groepen ons bereiken via mond- tot mondreclame.

Startpagina Sponsors

In overleg. Als u Rotterdam met een kleine groep bezoekt, raden we ook onze Aansluit-Rondleidingen aan. Rotterdam IS haar cityslogan; Make it Happen!

Geschiedenis Stadswandeling. Het verhaal van Rotterdam horen. Stadswandeling Rotterdam op Maat. Bekijk Instagramwalk Instagramwalk. Meer informatie.

Rotterdam voor bedrijven

Dan regelen we het met Rotterdamse daadkracht extra snel. Stuur ons een bericht Ga naar contactformulier. Rotterdam voor bedrijven Omdat ik in diverse functies heb gewerkt in het Rotterdamse, wil ook deze ervaringen delen. Mijn naam is Ton Mosheuvel.

Of toch op de beste blind-dateplek?

Over de hoogte- en ok. En wij zijn niet de enigen die dat zeggen; anderen zeggen het ook. Ik leg verbanden die dwars door tijd en ruimte gaan zodat de gebouwen, straten en wijken gaan leven. Hier staan alle Rotterdam wandelingen kort omschreven: kijk hier. De beste rondleidingen. Rotterdam stadswandelingen langs de havens, door de stad, both past and present. Hoogtepunten tour. Groepsgrootte:  max, wandeling rotterdam met gids.

Stadswandeling Centrum Rotterdam.

Zoeken met Startpagina

Onze Rotterdamse gidsen leiden u vol enthousiasme rond langs al het moois dat Rotterdam te bieden heeft. Get Events arrangementen Rotterdam. Van hoogbouw en knappe staaltjes architectuur op de Kop van Zuid tot havenambiance, gezelligheid en culinaire attracties in het roemruchte Katendrecht. Een enthousiaste Rotterdamse gids neemt je mee langs de favoriete buurten van de Maasstad.

EUR 59 incl btw. Tijdens deze wandel- of fietstour ontdek je hoe kunstenaars en architecten na het bombardement nauw samenwerkten bij de vormgeving van het nieuwe Rotterdam.

Of het nu om architectuur, duurzaamheid, maar op basis van beschikbaarheid. Of toch op de beste blind-dateplek, wandeling rotterdam met gids.

Auteur: Dylan
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen