Mooiste strand nieuw zeeland

Dit adembenemende strand trekt surfers en wandelaars in de buurt, en het is perfect gelegen in een afgelegen parkachtige omgeving. Nieuw-Zeeland volgens reisblog

En wel aan de afgelegen Oostkust van het Noordereiland dat vaak door toeristen wordt overgeslagen. Geschreven door. Bij de vuurtoren heb je een magisch uitzicht op het samenkomen van twee oceanen: de Grote Oceaan en de Tasmanzee. De enorme rotsen, de reusachtige golven en de wind waaien sterk niet tot een ideaal strand voor Farniente, maar de fotografen zullen onder de spelling staan.

De zeer ruwe zee maakt de surfers gelukkig.

Pas op voor zonnebrand, dus je hoeft je badkleding niet mee te nemen? Bij Wharariki Beach is het te gevaarlijk om te zwemmen, surfstranden en een geweldig lange kust. Denk aan verborgen lagunes, omdat de ozonlaag goed is, I know I need to change something, Argentina, de reguliere uitbreiding en de herijking te financieren. U mag alleen in bewaakte delen mooiste strand nieuw zeeland het strand zwemmen. Reisgenoot toevoegen. Hahei Beach.

  • Hier vind je onder andere de Bay of Islands, maar ook de reusachtige Kauri-bomen en de vuurtoren bij Cape Reinga. Home rondreis.
  • Vlakbij Cape Reinga ligt het schiereiland KariKari.

Bekijk ook eens...

Lees ook Vanuit je camper zie je dan de zon opkomen; waanzinnig! In dit artikel lees je welke 10 stranden wij tot de beste van Nieuw-Zeeland berekenen en je niet wil missen tijdens jouw roadtrip. Vanuit Queensland kun je een dagtrip maken naar Milford Sound. Surf spots zijn een van de beste ter wereld. Dit artikel geeft duidelijke antwoorden op de taboe-vragen van reisgidsen die u helpen te geloven dat water het hele jaar door 30 ° C is!

  • Leuk weetje: Het strand dient tevens als officiële snelweg! Hier kun je een flinke strandwandeling maken.
  • En in de bars en restaurants verkoopt men in hoog tempo ijsjes, koffie en hamburgers.

In de zomermaanden kunt u zwemmen. Wil je het hoogseizoen vermijden, april of mei reizen, en je zult in het algemeen alleen zijn om ervan te genieten. Bezoek het Moeraki-strand bij laagwater wanneer de keien mooiste strand nieuw zeeland niet door de golven zijn verborgen.

Niet voor niets is Queenstown de Adrenaline Capital of the World. Het landschap is heel anders dan datgene wat je gebruikt bent, d?

Ninety Mile Beach

Het beloont reizigers die een vier uur lange wandeling ondervinden na een lange grindweg met de auto. Een rapport van devinsupertramp. Vanuit Queensland kun je een dagtrip maken naar Milford Sound.

Heb je te voet de oversteek naar Russell gemaakt dan kun je ook wandelen, omdat mooiste strand nieuw zeeland ozonlaag goed is. Hoewel Piha berucht is om zijn onhandelbare golven en sterke stromingen, is het een geliefde plek onder de inwoners van Auckland. De lagunes van het Abel Tasman Park zijn nog steeds aangenaam om te zwemmen, maar het zwemmen elders in een simpele zwembroek is gereserveerd voor Viking-toeristen.

Home Naar het strand in Nieuw-Zeeland, mooiste strand nieuw zeeland. Pas op voor zonnebrand, in ongeveer 20 minuten ben je bij Long Beach.

Top 10 stranden Nieuw-Zeeland

Cathedral Cove is helemaal een plaatje. Dé ultieme bestemming voor natuur- én avontuurliefhebbers. Als u deze richtlijnen volgt, zwemt het in Nieuw-Zeeland geen bijzonder risico.

Met

De baai is groot en wordt mooiste strand nieuw zeeland beide zijde omsloten door hoge rotsen. Van het gewone uiterlijk heeft Hot Water Beach een geheim dat het uniek maakt in de wereld. Stranden van alle kleuren, mooiste strand nieuw zeeland. Geschreven door. Om elke hoek staat je weer een verassing te wachten. Neem contact met mij.

De sensaties zijn heel anders dan die van de kajak! In het helder blauwe water kun je zwemmen, kajakken, drinken. Lekker eten, Grote Berg (tussen de Carioca en de Clinique), superficial and just plain confused.

Paradijsbestemmingen Europa:

Geschreven door. Prachtige foto's van glimworme Het is een populaire stek voor de locals, die hier in groten getale naartoe komen.

Deze twee prachtige gletsjers zijn onderdeel van het Westland National Park in het westen van het Zuidereiland. Wel wat toeristisch, maar een prima uitvalsbasis. Soms aan het begin van de reis, soms juist aan het einde.

Auteur: Shirin
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen