Whatsapp op nieuwe iphone duurt lang

Als je een reservekopie wilt maken via een mobiel datanetwerk, zorg dan dat je mobiele datagebruik voor iCloud is ingeschakeld. Open de app: hij gaat zelf op zoek naar een archiefbestand en zal je vragen of je het archiefbestand wil verplaatsen.

Tekenlimiet:

De chat-applicatie zal aan je vragen of je een reservekopie terug wil zetten. Voor iOS 8 en later : iCloud Drive moet ingeschakeld zijn. Gelukkig zijn er allerlei oplossingen. Heb jij ook te maken gehad met apps die tijdens het installeren in wachtstand terechtkwamen en heb je een betere tip die hier nog niet is genoemd? Je kunt deze map toevoegen aan WhatsApp op je Android telefoon door weer dezelfde stappen te doorlopen als met je gespreksgeschiedenis. Als het app-icoon weg is, kun je proberen hem opnieuw te downloaden uit de App Store.

Lees wat u moet wanneer is de krokusvakantie als u informatie mist nadat u uw iOS-apparaat hebt hersteld met behulp van iCloud-reservekopie. App wil niet downloaden of installeren. De beschikbare ruimte op uw iOS-apparaat  is niet dezelfde als de beschikbare ruimte in iCloud. Doe je je iPhone weg en stap je over op een Android telefoon. Gelukkig zijn er allerlei oplossingen.

Zorg ervoor dat uw apparaat up-to-date is. Check onder het kopje 'Google Drive instellingen' welk account gelinkt is met je WhatsApp-chats en kijk of de optie 'Back up maken naar Google Drive' ingesteld staat op 'Alleen als ik op 'Back-up maken' tik' ingesteld staat.

Stap 1: Maak een reservekopie

Lees ons Cookiebeleid. Overigens kun je een download zelf altijd pauzeren door erop te tappen. Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan. In het tabblad "expert mode" selecteer je het bestand "ChatStorage. Op een apparaat met iOS Je moet dus Apple gaan bellen om het op te lossen.

  • Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon, open de app en ga naar "instellingen". Zie dit artikel.
  • De beste fietsnavigatie-apps voor in de stad. Kies hiervoor en met een beetje geduld heb je binnen no-time al je oude WhatsApp chatgesprekken weer terug.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven. Zelfs als iCloud Drive was ingeschakeld en daarna uitgeschakeld, Categorie Achtergrond Onderwerpen populaire apps. Karina 8 november om Ik heb precies hetzelfde als Danielle, is het niet mogelijk om een reservekopie te maken op een iOS 7-apparaat. Daarna hang je de nieuwe iPhone aan huis te koop luxemburgstraat gent en zet je de reservekopie terug.

Ga naar de App Store en download een andere app.

Stap 2. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon

Op de nieuwe is het mogelijk dat je zonder die instellingen je hele iCloud niet meer aan de gang krijgt, zelfs zonder enige waarschuwing. Als je op een apparaat iCloud Drive hebt ingeschakeld met je Apple ID kun je geen gegevens op je iPhone herstellen tenzij die iOS 8 of later heeft Probeer via een ander netwerk handmatig een reservekopie te maken, bij voorkeur het netwerk waarmee je het vaakst verbonden bent.

De media en berichten in de back-up op Google Drive zijn niet beschermd met WhatsApp end-to-end encryptie.

Feedback verzenden. Gebruikte je een microSD-kaartje in je oude telefoon? Verwijder gegevens die u niet meer nodig hebt. Als je een reservekopie wil maken op een iPhone met iOS 7, zorg dan dat geen enkel ander apparaat dat je Apple ID gebruikt ooit iCloud Drive heeft ingeschakeld. Steek het whatsapp op nieuwe iphone duurt lang microSD-kaartje in de nieuwe Android-smartphone.

WhatsApp geschiedenis overzetten van IOS naar Android

Wie weet is WhatsApp de boosdoener. Kies "OK". Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Wacht een paar minuten en druk dan opnieuw op de sluimerknop om je iPhone weer te starten.

We kunnen helaas geen verwijderde berichten voor je terugzetten.

Er verschijnt een rode schuifknop waarmee je het toestel volledig kunt uitschakelen. Opmerking : Voor het herstellen vanaf iCloud gelden dezelfde vereisten als voor het maken van een reservekopie in iCloud.

Draadloos headsetje, whatsapp op nieuwe iphone duurt lang. WhatsApp gesprekken overzetten van een Android-telefoon naar een nieuwe Android-smartphone is eveneens niet heel erg moeilijk.

You may also try performing a full reboot on your BlackBerry i. Wis het apparaat en probeer opnieuw uw iCloud-reservekopie terug te zetten. Tik vervolgens op 'Instellingen' en 'Chats', waarna je in het menu moet komen waar je op 'Chat back-up' dient te drukken.

Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. Chat je dagelijks via WhatsApp.

Advertenties en adblockers

Het Apple -logo verschijnt en je kunt weer opnieuw beginnen met het installeren van nieuwe apps en het updaten van bestaande apps. Feedback verzenden.

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

App wil niet downloaden of installeren. Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Play Store en kies herstellen als je hem opstart. Ga vervolgens naar www. Het omzetten van de WhatsApp gespreksgeschiedenis van Android naar iOS is helaas niet mogelijk zonder een duur, wellicht niet volledig betrouwbaar programma te downloaden.

Auteur: Scott
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen